Schoonmaak

Kantoor schoonmaken

Niets is fijner dan werken in een schoon kantoor. Geen stof op uw beeldschermen. Geen vieze voetstappen op de grond. Frisse sanitaire ruimtes. Kraakheldere ramen en een blinkende receptie waar u uw klanten en relaties trots ontvangt. Dat wilt u toch ook? Veranderend gebruik van kantoren en toenemende behoefte aan een servicegericht werkklimaat vraagt meer flexibiliteit en gastheerschap van de schoonmaakmedewerker. Dat is aan onze mensen toevertrouwd!

Met een lach

Of uw kantoor nou groot of klein is. Nieuw of oud. Laag of hoog. Ver weg op een industrieterrein of midden in de stad. Wij hebben ervaring in allerlei verschillende soorten gebouwen en werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches. We krijgen alles perfect schoon en doen dat met een lach. Want onze collega’s houden van hun werk. Zij zijn goed opgeleid, spreken Nederlands en werken met duidelijke instructies.

Flexibel

Buiten werktijd of juist terwijl u aanwezig bent. Wij zorgen er altijd voor dat uw dagelijkse werkzaamheden niet in de knoop komen met die van ons.

Schoonbeleving

Wij voeren niet alleen technische schoonmaakwerkzaamheden uit. We staan ook stil bij de beleving die uw medewerker of bezoeker heeft. Een toilet kan wel hygiënisch en technisch schoon zijn maar als het er niet fris ruikt of als het er rommelig uitziet dan dénkt hij alsnog dat het niet schoon is. Even een losse wc-bril vastmaken en een extra frisse geur toevoegen doet wonderen!

Scholen schoonmaken

Een schone school is belangrijk. Niet alleen omdat kinderen daar beter leren en fijner spelen, maar ook voor de gezondheid. Klaslokalen worden intensief gebruikt. Iedereen weet dat kinderen vaak virusjes bij zich dragen en niet altijd even netjes zijn op het toilet. En soms vliegen tijdens het spelen de stofwolken in het rond. Ons werk is erop gericht om bacteriën en stofdeeltjes terug te dringen. Zodat kind en leerkracht in een prettige omgeving zijn en ouders hun kroost met een gerust hart naar school brengen.

Schoonmaakplan

Wij werken altijd met een schoonmaakplan. In het plan staat wanneer, hoe vaak en welke ruimtes we schoonmaken. In overleg bepalen we wat u zelf doet en wat wij voor u doen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om samen met de leerlingen de stoelen op de tafels te zetten, de prullenbakken te legen en het lesmateriaal en de werkstukjes op te ruimen. Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn: poetsen! Wij werken bij onderwijsinstellingen binnen het primair als voortgezet onderwijs.

Winkels schoonmaken

Herkent u dat? U loopt een vieze winkel binnen en het liefst draait u zich weer om. Dat is niet gek. In een schone representatieve winkel voelen mensen zich prettiger. Zij ervaren meer kwaliteit. Daardoor komen ze vaker terug en kopen ze meer. Onze vakkundige en enthousiaste schoonmakers weten wat uw klanten willen. Zij zorgen ervoor dat uw winkel of showroom altijd een schone uitstraling heeft. Resultaat: uw klanten lopen graag bij u binnen en komen weer terug!

Horeca schoonmaken

Als er iets een vak apart is, dan is het wel de schoonmaak van een horecapand. Drank op de grond, plakkende barkrukken, etensresten her en der. Feestende gasten maken de grootste bende die er bestaat. Vaak in de nachtelijke uren. En de dag erna moet alles weer schoon en hygiënisch zijn. Dat vraagt om een unieke werkwijze en flexibele werktijden. Onze schoonmakers zijn niet vies van een uitdaging en doen hun werk wanneer u dat het beste uitkomt. Wij leveren maatwerk en stellen samen met u een plan op om uw zaak dagelijks weer klaar te maken voor een mooie nieuwe avond.

Glasbewassing

Uw gebouw is uw visitekaartje. Uw klanten, medewerkers en andere bezoekers voelen zich prettiger in een nette omgeving. Schone ramen vallen altijd als eerste op. Van buiten, maar ook van binnen. Onze glazenwassers krijgen al uw ramen en ander glaswerk blinkend schoon. Zowel buitengevelglas als binnengevelglas en separatieglas. Uiteraard ook glazen deuren en wanden.

Glasbewassingsplan

Voor het beste resultaat maken wij (na de uitvoering van een schouw) altijd een glasbewassingsplan. Hierin staat hoe vaak, wanneer en welke soorten glas we wassen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan. Ook kijken we welke materialen we nodig hebben. Bijvoorbeeld ladders, hoogwerkers of andere klimmaterialen om ook op hoogte glazen te kunnen wassen. Zijn er moeilijk te bereiken plekken? Dan beschikken we over bijvoorbeeld een telescoopsteel.

Veiligheid en milieu

Tijdens ons werk staan veiligheid en milieu centraal. Wij gaan uit van de regelgeving Veilig werken op hoogte en het Convenant Gevelonderhoud. Een risico-inventarisatie (RIE) is altijd onderdeel van ons glasbewassingsplan. En uiteraard werken onze gecertificeerde medewerkers altijd conform de Arbo-regelgeving en met goedgekeurde materialen voor een veilige afhandeling van uw klus.

Offerte aanvragen

Door onze uitgebreide ervaring zijn we als geen ander in staat ons werk efficiënt uit te voeren.
Zo garanderen we een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

OVER ONS

Maasstad Totaalonderhoud BV is een dynamisch onderhoudsbedrijf. Alle diensten vind je bij ons onder één dak. En dat is uniek in Nederland. Onze klanten zijn tevreden, omdat wij hoge kwaliteit en uitstekende service leveren. En onze medewerkers doen hun werk altijd met een glimlach. Bent u vastgoedbeheerder of investeerder? Werkt u bij een woningbouwvereniging of VVE? Bezit u één of meerdere (kantoor)panden, horecagelegenheden of andere (bedrijfs)gebouwen? Dan helpen wij u graag bij uw onderhoud, renovatie of schoonmaak. Heeft u als deurwaarder, belegger of financiële instelling regelmatig te maken met ontruimingen? Ook daarmee zijn wij u graag van dienst. Alle diensten onder één dak!

CONTACTGEGEVENS

010 495 14 28
info@maasstadtotaalonderhoud.nl
Postbus 53255, 3008 HG Rotterdam