Renovaties

Wij hebben alles in huis om uw pand(en) weer helemaal te laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Van kelder tot en met dak. Van badkamer tot keuken. Van een enkele muur tot volledige renovatie van uw hele (bedrijfs)pand of woning. U bent voor elke woningverbetering, gebouwverbetering of pandverbetering bij ons aan het juiste adres.

Vastgoedbeheerder, investeerder, woningbouwvereniging of VVE

Bent u vastgoedbeheerder of investeerder? Werkt u bij een woningbouwvereniging of VVE? Dan kunt u bij ons terecht voor renovaties en verbeteringen aan diverse soorten gebouwen of panden.

Renovatiewerkzaamheden en woningverbetering

Veel van deze werkzaamheden bestaan uit het renoveren van:

  • (Voor)gevels
  • Daken en/of dakgoten
  • Keukens
  • Sanitair: badkamers, toiletten en andere wasruimten
  • Elektrische installaties
  • Verwarmingsinstallaties
  • Binnenmuren (stucwerk en schilderwerk)
  • Ramen en deuren

Hoogwaardige bouwmaterialen

Maasstad Totaal Onderhoud BV.  is als geen ander in staat om met hoogwaardige materialen verbeteringen aan woningen of andere panden uit te voeren. Wij hebben een uitgebreid keuzepakket om keukens, badkamers en toiletten weer als nieuw te maken. Ook onze andere bouwmaterialen voldoen aan de eisen van deze tijd.

Vakmannen

Onze onderhoudsmedewerkers houden van hun werk. Zij gaan altijd met een lach aan de slag. Wij hebben timmerlieden, loodgieters, schilders, elektriciens, tegelzetters, installateurs, stucadoors, metselaars en andere vaklui in dienst die hun sporen hebben verdiend in de bouw.

Zo min mogelijk overlast

We begrijpen dat u een goede relatie wilt houden met de omwonenden van uw pand(en). Daarom doen we er alles aan om tijdens onze werkzaamheden zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk af te plakken en af te dekken. Ook plannen we werkzaamheden die geluidsoverlast kunnen veroorzaken op een zo’n gunstig mogelijk tijdstip op de dag.

Offerte aanvragen

Door onze uitgebreide ervaring zijn we als geen ander in staat ons werk efficiënt uit te voeren.
Zo garanderen we een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

OVER ONS

Maasstad Totaalonderhoud BV is een dynamisch onderhoudsbedrijf. Alle diensten vind je bij ons onder één dak. En dat is uniek in Nederland. Onze klanten zijn tevreden, omdat wij hoge kwaliteit en uitstekende service leveren. En onze medewerkers doen hun werk altijd met een glimlach. Bent u vastgoedbeheerder of investeerder? Werkt u bij een woningbouwvereniging of VVE? Bezit u één of meerdere (kantoor)panden, horecagelegenheden of andere (bedrijfs)gebouwen? Dan helpen wij u graag bij uw onderhoud, renovatie of schoonmaak. Heeft u als deurwaarder, belegger of financiële instelling regelmatig te maken met ontruimingen? Ook daarmee zijn wij u graag van dienst. Alle diensten onder één dak!

CONTACTGEGEVENS

010 495 14 28
info@maasstadtotaalonderhoud.nl
Postbus 53255, 3008 HG Rotterdam