Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk. Voor de waarde van een pand, maar ook voor veiligheid en gezondheid van bewoners of gebruikers. Wij voeren diverse onderhoudswerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat uw vastgoed altijd in perfecte staat blijft.

Vastgoedbeheerder, investeerder, woningbouwvereniging of VVE

Bent u vastgoedbeheerder of investeerder? Werkt u bij een woningbouwvereniging of VVE? Dan kunt u bij ons terecht voor allerlei reguliere onderhoudswerkzaamheden aan diverse soorten gebouwen of panden.

Inspectie en advies

Weet u nog niet precies wat er moet gebeuren? En wilt u er zeker van zijn dat uw woning(en) of panden waardevast en veilig blijven? Dan voeren wij een inspectie op locatie uit. U krijgt dan van ons een advies, waarin wij u uitleggen welke onderhoudswerkzaamheden er op korte en/of lange termijn nodig zijn.

Regulier onderhoud

Zijn er sloten kapot? Zit er houtrot in deuren en kozijnen? Is er lekkage bij uw ramen, dak, kelder, of sanitair? Doen uw lampen het niet? Is de verwarming uitgevallen? Last van kortsluiting? Moeten de muren netjes glad worden gemaakt of weer mooi worden geschilderd?
Als er wat kapot is in of om de woning, hebben wij de vakmanschap in huis om dit snel en vakkundig te repareren. Uiteraard zorgt goed preventief onderhoud ervoor dat u problemen voorkomt.

Onderhoudswerkzaamheden die wij uitvoeren, zijn onder andere:

  • Schilderwerk en stucwerk
  • Timmerwerk
  • Loodgieterswerk
  • Verlichting (zowel binnen als buiten)
  • Hang- en sluitwerk
  • Diverse installatiewerkzaamheden en onderhoud aan Cv-ketels
  • Dakwerkzaamheden
  • Elektrawerk
  • Onderhoud aan keuken, badkamer en toilet

Storingsdienst en calamiteiten

Natuurlijk is het uitgangspunt dat er door goed onderhoud geen calamiteiten ontstaan. Desondanks leert de praktijk dat er in uitzonderlijke situaties snel hulp nodig kan zijn om een storing op te lossen. Op zo’n moment kunt u op ons rekenen. Onze ervaren medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Bent u huismeester, opzichter, conciërge, bewaker, beheerder of vastgoedeigenaar? Dan kunt u bellen met ons calamiteitennummer: 010-495.14.28. Vanzelfsprekend hebben wij ook tijdens avonddienst of nachtdienst alle benodigde materialen bij ons. We lossen het probleem niet alleen tijdelijk op, maar we kijken op dat moment ook alvast vooruit naar de definitieve reparatie en anticiperen hierop.

Mutatieonderhoud

Bij woningen die vrijkomen (bijvoorbeeld na ontruimen), voeren we mutatieonderhoud uit volgens uw richtlijnen en beleid. We begrijpen dat dit vaak onder tijdsdruk moet gebeuren. Wij signaleren eventuele gebreken snel en lossen ze op. De woning staat daardoor korter leeg en dat zorgt voor minder huurderving. Vaak beperken we het tot slechts één werkdag! Als u dat wenst, werken we met een standaard mutatie checklist. Zijn er ingrijpende onderhoudswerkzaamheden nodig? Dan hoort u dat op tijd. Zo voorkomen we verrassingen.

Vakmannen

Onze onderhoudsmedewerkers houden van hun werk. Zij gaan altijd met een lach aan de slag. Wij hebben timmerlieden, loodgieters, schilders, elektriciens, tegelzetters, installateurs, stucadoors, metselwerkers en andere vaklui in dienst die hun sporen hebben verdiend in de bouw.

Zo min mogelijk overlast

We begrijpen dat u een goede relatie wilt houden met de omwonenden van uw pand(en). Daarom doen we er alles aan om tijdens onze werkzaamheden zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk af te plakken en af te dekken. Ook plannen we werkzaamheden die geluidsoverlast kunnen veroorzaken op een zo’n gunstig mogelijk tijdstip op de dag. Ons team is flexibel!

Offerte aanvragen

Door onze uitgebreide ervaring zijn we als geen ander in staat ons werk efficiënt uit te voeren.
Zo garanderen we een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

OVER ONS

Maasstad Totaalonderhoud BV is een dynamisch onderhoudsbedrijf. Alle diensten vind je bij ons onder één dak. En dat is uniek in Nederland. Onze klanten zijn tevreden, omdat wij hoge kwaliteit en uitstekende service leveren. En onze medewerkers doen hun werk altijd met een glimlach. Bent u vastgoedbeheerder of investeerder? Werkt u bij een woningbouwvereniging of VVE? Bezit u één of meerdere (kantoor)panden, horecagelegenheden of andere (bedrijfs)gebouwen? Dan helpen wij u graag bij uw onderhoud, renovatie of schoonmaak. Heeft u als deurwaarder, belegger of financiële instelling regelmatig te maken met ontruimingen? Ook daarmee zijn wij u graag van dienst. Alle diensten onder één dak!

CONTACTGEGEVENS

010 495 14 28
info@maasstadtotaalonderhoud.nl
Postbus 53255, 3008 HG Rotterdam